Frisyrhjälp

Snälla hjälp mig, ska klippa mig på måndag och jag kan verkligen inte bestämma mig.
Mitt jävla hår är ju så tunt så det är svårt att få till det bra, så jag vill ha en snygg och lättskött frissa.

Vem röstar ni på? Kommentera era svar så jag vet :)

Nr1                              Nr2                            Nr3                     Nr4                          Nr5



Smelling Cat, Smelling Cat

Why are't they feeding you?

Sitter hemma nu på lunchen, ska iväg och tjäna ihop pengar igen klockan tre... Har kommit på den brilljanta idén att om man inte ser det som att "man ska iväg till jobbet", utan "jag ska iväg och tjäna ihop pengar", visst fan låter det mycket mer intressant? Har hjälpt mig en bit på vägen iaf, hi hi.

Va i Åmål igår, med Sandra och hälsa på hennes mor och hennes nya söta små valpar som bara ligger där och tjuter och knorrar lite, så söta så, nästan, nästan man vill ha en, men jag betonar nästan väldigt mycket! ha ha
Smet in på Profab en sväng och hitta mig ett par nya skor, en kruka till vår stora palm i sovrummet och nya skitsöta äggkoppar i grönt och gult, mycket nöjd över mina inköp, ännu mer nöjd över att slippa äta ägg i snapsglas! ha ha

image20image21

Vilken frisyr är snyggast? Hjälp mig!


Oki doki

Har precis kört Sandra och hennes kompis till bio, skulle se "Förtrollad" tror jag.. Är inte det den filmen med Patrick Dempsey är med i? Love hi hi

Snart kommer Stefan hem också, kanske ska gå en sväng innan maten denna gången? Det blir ju alltid så sent när vi ska gå på kvällen och jag orkar verkligen inte somna för jag är alldeles för uppspelt.. Suck
Till helgen måste jag sitta och slipa lite på några CVn och personliga brev.. Inte heller så kul, fan så svårt att få ihop ett brev där allt ska låta såå positivt och att de aldrig kommer att hitta nån som är bättre för det här jobbet än mig! Ha ha.. Skryta om sig själv kan man la, men det är fan så mycket svårare när det ska vara skriftligt!
Ja ja..

Vem vinner Miss Ugly tävlingen?

image19


Pamela Anderson

Ända sen den dagen jag såg Baywatch för första gången för många år sedan, blev jag hopplöst förälskad i Pamela Anderson.. Hon har ju allt, okej, kanske en storlek för stora tuttar, men annars.. läppar, ögon och hår, allt man kan drömma om att ha, ja ja.. bara att drömma vidare.

Potatisgratäng tänkte jag göra sen, men kanske ska ta och göra nåt annat innan de.. men vad? känner mig ganska så smått uttråkad! blää!

Tjingeling

image18


Crap

I'm so fucking... trött!image17


BWO till Globen

Grym låt, gillade verkligen BWO's nya!
Alla min favoriter gick vidare idag så jag är mycket nöjd!

Har haft en effektiv dag, vakna ju väldigt sent, men när jag kom upp så började jag städa och gjorde rent kylskåpet, städa städskåpet och tvätta lite.
När älsklingen kom hem åt vi och sen åkte vi ut till syrran och Jonas, drack lite kaffe och tjöta lite. Bella sov praktiskt hela tiden, kan inte vara lätt att vara så liten och trött.. hi hi.




God bless the child

Vakna mycket sent idag... mycket sent. Fick nästan en chock när jag slog upp ögonen och såg att klockan va 11:53! Jösses.. Känns som om jag har sovit bort hela dagen, men men jag är ju ledig så det får gå. Ska städa upp lite här idag och kanske tvätta fönstrena, de är inte speciellt rena nu.. Urk.

Vet inte om vi ska ut till syrran och Jonas sen när älsklingen har slutat, får se hur det blir.
Ja ja..Nu blir det en snabb cigg och sen måste jag sätta fart!

Tjingeling

image15


90's

Ibland önskar jag att jag var tonåring på 90-talet.
Behövde inte förklara sig varför man var så hemskt fult klädd och varför man inte plattade håret på morgonen.
Ett plus är ju musiken också, inget alls slår den suveräna 90-tals musiken.
Sitter och lyssnar på Trance Dance grymma låt just nu...



Köttragu och Let's Dance

Ikväll ska jag göra mammas köttragu för första gången, hoppas att jag lyckas, ska bli kul att få klä upp sig lite tills ikväll när älsklingen kommer ifrån jobbet och bara ha en hel myskväll för oss själva.

Ska iväg och hämta min bil sen också, måste ringa pappsen innan bara.. Handla ska jag också göra, tänkte hinna göra det innan jag ska till Jenny kl 4.

Slänger ut lite bilder på Bella också, kolla in bilddagboken för mer skoj bilder!

 


Bella

Sötaste barnet i världen!
Bella Lena Klahr.. Det nya tillskottet i familjen.

Va ute på lunchen och hälsade på dem.
Hon är så liten och så nätt.. Så söt så jag tror jag dör!
Hon sov i min famn en timme, gav inte ifrån sig ett enda ljud.
Kommer att bli många timmar som barnvakt här hoppas jag =)
Bilder på tösen kommer snart upp också, kommer nog under helgen!

Tjingeling


Nybliven moster

Lycka! Igår kväll 22:59, kom det ut en liten tös som nu är alldeles frisk och kry! Vägde drygt 4000gram och va 53cm lång! Här har vi en lycklig moster! =)
BabyBoom!

Ska iväg till jobbet nu, sen ska vi på möte kl 5, så jag har fått tagit 2 timmars komp. skönt, då blir inte dagen så lång. Gizmo sköter sig rätt bra faktiskt, men skulle aldrig skaffa en hund själv. För mycket jobb.

Tjingeling


Baby Time?

Syster ringde förut och de skulle åka in till BB.
Väntade ett par timmar och då ringde hon igen och sa att de skulle åka hem igen. Tråkigt.

Idag har jag:
- Sett sista avsnittet på min sista Grey's Anatomy box... Snyft
- Vart till garaget med bilen så pappsen kan få fixa den... Hoppas
- Solat med Jenny... Tog ingenting =(
- Städat... Blev rent och lukta gott

Hade precis ätit mat och då ringer syrran igen och de måste åka in till Karlstad. Vattnet har gått nu, så vi hoppas på att det är dags nu. Ska åka ut till bajshunden snart och ta en promenad med honom, så det blir la till att sova där med honom. Hoppas att de kommer hem fort, vill se bäbisen! Hi hi

Ja ja... nu är det inget mer som har hänt.

Tjingeling

image12


Fostervatten

Så klart att jag vaknar kl 9 när jag är ledig och får sova! Fan.
Ringde syster och undra lite hur det gick.... Kanske är på G nu, fostervattnet har börjat komma lite så nu är det nog inom de närmsta dagarna.

Träffa Jenny sen och sola en sväng, annars blir det la inte så mycket, försöka städa undan lite idag också så man blir färdig nån gång. Jag kan erkänna att jag är fruktansvärt duktig på att plocka fram, men inte så himla duktig på att plocka bort efter mig, men nu ska det bli ändring! =) ha ha om det går.

Tjingeling




Hjärter Sju

Har tillbringat hela helgen på jobbet och tyvärr vart alldeles för trött för att skriva nåt i bloggen. Sorry Jenny.

Har vart lugnt på jobbet, mest suttit och spelat kort, hjärter sju, vilket jag nu har tröttnat på såå fruktansvärt mycket!
Ja ja... Har precis kommit hem från en kort promenad med älsklingen, kände mig inte så motiverad, så vi gick nog bara en kvart, tjugo minuter eller nåt.

Ska till garaget imorgon så pappa ska få fixa lite med bilen och så måste jag dammsuga den, urk, den är inte fräsch direkt! ha ha.

Ska sätta igång nu till veckan och söka lite andra jobb också, ett i Nysäter som jag är rätt så sugen på faktiskt. En 50%-are som jag ska sikta in mig på. Skoj att komma in och få göra nåt nytt och knyta lite nya kontakter faktiskt. Men om det blir nåt med det jobbet vet jag inte, men man måste ju försöka.

Sovmorgon imorgon, skönt.

Ingen ny uppdatering om min systers barnafödande, imorgon har hon gått över en vecka, gud, tänk om hon kunde sätta lite fart nån gång! ha ha. Vill bli moster nu ju! =)

Japp japp... Nu ska jag sikta in mig på sängen, eller soffan kanske?
Tjingeling


Sweethearts <3

Jobbade som vanligt igår kväll och det var såå skönt att stänga dörren på jobbet och åka hem. Väl där hemma hade Sandra inte gått och lagt sig än, kunde inte förstå varför hon satt uppe, men fick förklaring på det ganska snabbt. Pappa och dotter hade vart på stan och inhandlat lite Alla hjärtansdags presenter. Stefan fick sig en mössa och Sandra hade köpt ett par jättesöta Hello Kitty trosor åt mig, i grått! Så sött så sött! Thank you all for the sweet gifts!

Va till Matteruds innan jobbet för att förkorta armbandet som jag fick av älsklingen på morgonen. Kunde inte ha det, ramla nästan av mig. Jag kolla runt lite och hitta ett jättesött silverhänge, format som ett hjärta, med en liten häst på. Köpte det och en silverkedja till Sandra. Tror att hon tyckte om det.
Svårast var det att hitta nåt till Stefan, men hitta nåt snyggt sen och hoppas att han kommer att använda det. Det var som en metallplatta med en tribal utsnidad i den, och en lite grövre halskejda. Tyckte resultatet blev rätt så bra så jag köpte det.

Men när jag skulle betala INGET KORT! aj aj aj.. det låg ju kvar i innerfickan på västen som jag hade till jobbet dagen före... ja ja, jag fick använda matkontot till att betala med. Tur va la de, pinsamt om jag inte hade haft nåt alls och fått åkt hem och hämtat kortet! ha ha, hade aldrig gått in där igen.

Idag ska jag träffa pappa en sväng och prata lite och sen åker jag hem till mormor och tar en kaffe.
Let's Dance ikväll, ska bli nån god mat och lite godis ikväll. Ska kännas att det är fredag och inte behöva tänka på att jag ska jobba hela helgen..

Duschen nästa!
Tjingeling


Morgontest

1. När gick du upp idag?
- Älsklingen väckte mig med fina presenter, strax efter 7 tiden.

2. Diamanter eller pärlor?
- Mitt nya armband som jag har fått idag! Love it!

3. Senaste filmen du såg på bio?
- 1408, stenbra!

4. Favorit-TV- program?
- Grey's Anatomy, Sex and the City och Top Model

5. Vad åt du till frukost?
- Mjölk med kaffe ;)

6. Vad är ditt andranamn?
- Elisabeth

7. Din favoritmat?
- Stekt fisk med potatis, mums!

8. Vilken mat gillar du inte?
- Inälvsmat

9. Favoritchips?
- Gillar inte chips direkt

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
- Britney Spears - Blackout

11. Vilken bil kör du?
- En gubbgrå Ford Sierra -88

12. Favoritmacka?

- Baugette med nåt kyckling och curryklet i :)

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
- Skrikiga och högljuda personer

14. Vilka är dina favoritkläder?
- Mina mjukisbrallor så klart

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
- Caribien

16. Favoritklädmärke?
- Oj? Brukar köra på H&M... Kanske Puma

17. Var vill du dra dig tillbaka?
- Till sängen

18. Favorittid på dagen?
- Natten då jag sover eller en skön sovmorgon när jag får vakna upp och solen lyser! Underbart!

19. Var är du född?
- På Karlstad BB

20. Vilken är din favoritsport att se på?
- Hockey kanske?

21. Coca Cola eller Pepsi?
- Fanta och jordgubbssaft

22. Fotboll eller ishockey?
- Hockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
- Snark

24. Pedikyr eller manikyr?
- Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
- Nja inte direkt

26. Vad ville du bli när du var liten?
- Brandman

27. Bästa barndomsminnet?
 - Campingen i Grebbestad, där mormor och morfar hade husvagn i många år, va mysigt.

28. Varit i Afrika?
- Näpp

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
- Näe

30. Varit med om en bilolycka?
- Kört över några kanter här och där och tagit genvägar i korsningar, men har klarat mig utan en repa på bilen :) ha ha

31. Favoritdag i veckan?
- Fredag Let's Dance och mys!

32. Favoritrestaurant?
- Tuppen kanske

33. Favoritblommor?
- Gröna växter och palmer

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
- Max

35. Äger du en cykel?
- Japp

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
- Ingen aning

37. Läggdags?
- Allt från 22 till 03

38. Vad lyssnar du till just nu?
- Nothing at all

39. Favorit färg
- Svart, mörkblå

40. Hur många tatueringar har du?
- En örn på armen, planerar fler men kan inte bestämma mig än.


Top Model

Just kollat på säsongens första avsnitt av Top Model, Love it!
Jag älskar att se bitchiga brudar, springa runt och snacka skit om varandra, och när de ryker ihop? oj oj oj! ha ha.

Träffa Sandra förut, va trevligt. Tog en fika på konsum och satt och tjöta lite.
Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, jobbar ju så klart, men har fixat lite smått och gott till älsklingen iaf, inget stort, men det är la tanken som räknas säger dom. Svårt att köpa presenter till boysen.

    


Sovmorgon

Skönt att få sova ut lite idag, kände att jag behövde det.
Jobbet väntar mig till klockan tre, men innan dess ska jag träffa Sandra och kanske dela en pizza med henne.

Va ute och gick igår, fick så jävla ont i magen att vi va tvunga att vända tillbaka, kändes som om havregrynsgröten guppade upp och ner i magen och bara vill komma upp igen :(
Ja, jag fick faktiskt i mig skiten igår kväll, men det var nog jordgubbssyltens förtjänst, ha ha.

Satt och spela Yatzy och Fia med Knuff med Sandra innan hon skulle lägga sig igår, men vinner jag? Nähäe då! ha ha.. va kul att ta det lite lugnt iaf :)

Tjingeling


Lovely

Träffa piik en kort sväng innan syrran ringde och vi gick till Kafferepet och tog en fika.
va trevligt, sen blev det en kort sväng in på Tiara och hitta mig en ny snygg väska. ifs vit, kanske lite tidigt med vita väskor, men det struntar jag i. behövde verkligen en, så den här får jag dra med ett tag nu..

sitter och väntar på att jenny ska ringa och vi ska iväg och steka fläsket, ha ha.

tjingeling




Old good times

Ibland tänker jag tillbaka på den helgen då jag åkte till Stockholm och gick på konsert.
Guns'n Roses Baby! Det var en upplevelse utan dess like.
Stämningen och folket gör att man inte kan sitta still, man står och hoppar av glädje och rycks med i ljudet av basen, trummorna, ja allt. Det är så mäktigt att jag inte kan beskriva det! Man måste nog vara med om det själv för att förstå... Skulle vilja se AC/DC en gång innan jag dör, tror att det skulle bli succé i mitt lilla röda hjärta.

Har precis sminkat mig klart, redo för en dag på stan, good damned, I'm beautiful
Fixa håret också snart, men vet inte riktigt hur jag vill ha det, men det löser sig, folk kommer att få chocktillstånd iaf, det kan jag nog sätta en peng på! ha ha

Tjingeling

    


Freetime

ja då va man ledig idag då.
Kommer att tillbringa dagen med mig höggravida syster, som förresten skulle bli mamma igår! hon är lite efter, det har vi alltid sagt! ha ha näedå, men det ploppar nog ut en liten bäbis där vilken dag som helst.
ta en fika och kolla lite på stan, måste ha mig en ny väska, måste måste måste!

sen blir det att åka till jenny och antagligen ta en kaffe, gå en promenad och sen kanske sola, börjar bli mycket blek nu! ha ha

Svar på kommentar: Ja jag smygmotionerar på natten, när man inte slutar förrän halv tio på kvällen så blir det då man måste gå ut och motionera.

gick igenom det nya schemat nu som kommer att börja gälla f.o.m 1 mars. ha ha skrattretande säger jag bara. jobbar ungefär 8 ggr i månaden. kommer att bli att stämpla här eller nåt. får se hur det blir, kanske kan hitta mig nån annanstanns att jobba på?! I dont know.

Tjingeling


Värt ett försök...

Okej, jag provade, jag försökte verkligen! Men misslyckades, äcklades och fick hälla ut den där jävla skitgröten! Jag och havregryn kommer inte överrens, förutom i negerbollar.

Hemma på rast igen, känns som den här helgen aldrig kommer att ta slut.

Håller på och kokar mig lite pasta nu, sen ska jag krya ner i soffa och dra över ett avsnitt av min älskade serie, Grey's Anatomy.

Tjingeling





2 minuter

När klockan ringde, kändes det som om jag precis hade somnat, hatar när det blir så!
2 heldagar kvar att jobba innan jag får sova, och på imorgon får jag ingen rast heller, så jobbar mellan 8.00 till 21.30 i ett sträck, blä!

Kolla på Titanic igår och det blev ganska så sent, men men, man lever bara en gång.

Nu blir det kaffe och havregrynsgröt! Urk...


Christer Sjögren - Idol eller Flopp?

Hmm.. ja ibland kan man undra va folk tänker på... Fjäderbeklädda tjejer med stormhatt som ser ut som strutsar, och springer omkring och sjunger  "I Love Europe"? Flopp på högsta nivå enligt mig. Inte för att jag någonsin har haft höga tankar om Christer Sjögren, men detta tar ändå priset.

Annars har jag jobbat idag. Lång dag.

Dagens goda samvete - Hjälpte grannens katt bort från taket utanför ytterdörren, hon hade fönstret öppet och katten hoppa ut. Tur att man är lång ibland, så man når... ha ha

image4


Robert Gustavsson - Idol

Japp, då vart man hemma på en kort rast innan man ska tillbaka till jobbet.
Mest hemma för att göra mig iordning för vi ska på möte sen på jobbet, skönt då går tiden lite fortare också.
Måste kila in på konsum sen och köpa lite cigg och en bingolott, ha ha! skoj när man vinner =)

jepp jepp, lägger in ett skönt videoklipp me Robban Gustavsson också! Idol number ONE! ha ha



Vackert...

image3


Sliten...

Har bara jobbat en förmiddag och det är mååånga kvar... Suck... Känner mig väldigt trött just nu, men det går la över får vi hoppas.
Ska göra lite goda mackor på jobbet sen, kyckling och currysås, mumma. Är lite roligare när man festar till det även på jobbet, det känns inte så surt att gå dit då.

Annars händer det inget alls mer idag. Ska kolla på slutet på Let's Dance ikväll när jag kommer hem. Måste ju kolla om Karl-Petter och Tony går vidare, ha ha!

Tjingeling


Well well...

Ja då sitter man här och äter frukost innan man ska iväg till jobbet, känns inte som en jävel är vaken förutom mig! GAH! Well well... har vart hemma nu ett par dagar så jag har en långhelg framför mig.. Well well

Nu hoppas jag att bilen är varm och skön när jag ska iväg sen, annars jävlar!!! He he

Näe nu vidare till sminkväskan och försöka se lite anständig ut!

Tjingeling



Magträning och vaniljsås

Japp nu blir det lite magträning medans vaniljsåsen står och godar till sig i kylen.
Ananas och vaniljsås! Mums



Here I Come Bitches!

Japp japp, nu har man då skaffat sig en blogg också... Tur att Jenna övertala mig att göra en, det kommer nog att bli kul när jag väl har lärt mig.

Vart ledig idag, så sov ganska länge... Sen drog jag till Jenna på en kopp kaffe och sen tog vi en promenad.
Har handlat lite och lagat en jättegod kasslergryta med chili och curry, mumma för magen det!
Använde min symaskin idag också för först gången. Fick den när jag tog studenten, men har inte ens rört den sen dess... Va fan en symaskin? Ha ha ja en bil och en symaskin fick jag.. Lite skillnad kanske? Eller?
Iaf, det gick hur bra som helst och jag va mycket nöjd med resultatet, eftersom jag inte riktigt kan med den än, men man lär sig la? Hoppas...

Ska gå ut och koppla in kupévärmaren i bilen nu, så den är varm och skön när jag ska åka till jobbet till möran.



Tjingeling





Namn: Jessica
Bor: Säffle
Ålder: 26

Barn: Nova 4,5 år och Liam 3 år

Övrigt: Ensamstående tvåbarnsmamma som fördriver dagarna med jobb, barn, vänner, kaffe och träning




RSS 2.0